Дом > Новости > Садржај
Електрични Етарско уље распори или распори Реед?
Jun 08, 2016

Употреба ароматичног распори увек пронашао посебно место у друштву. Пролаз кроз коју која је лековита својства природних елемената је пуштен у окружењу. То је науини процес. Овај процес помаже у ширењу пописа, као и психолошка добробит особа. Главна предност у распршивачем је да су ти помоћи у релаксирање твој стрес.

Осим тога, такође уводи у расположење побољшање и побољшане когнитивних функција. Постоје различите врсте распори који су доступни на тржишту. ТОн Елецтриц Етарско уље распори и распори на Реед судве главне врсте уређаји доступни на тржишту,

Рад на опрему

Пројектовање од електричне распори Етарско уље је изузетно погодан. Која користи једноставно, а уређај се може користити било где. То је филтер плоче која се полако загрејати. Ево , корисник може вршити користите за нафту по њиховом избору. Након неколико секунди, арома је полако су мање од 500 квадратних метара затвореном области.

Производ је мало, а може извршити и са лакоћом. Распори се Реед, са друге стране, не захтева струју за операцију. У овом процесу, трску упија мирис од Дифузер. Дифузер се може користити за 90 дана као клада.

Разлика у раду

Основни концепт иза оба за опрему је исти. Међутим , постоје разлике на начин буду промовисали благостање. Електро распори треба времена за загревање. Поред тога, не могу се користити у такву поставку која нема електронских кола. Међутим , овај тип уређаја је разбуцамо дизајниран.

Зато су се потпуно утопи у соби декор. На Рид распори може да се користи нигде јер нема потребе за струјом везу. Међутим , то може користити само за одређени период. Регуларна мења потребама у овом облику дифузор. Они су обоје на сигурном за кориштење.

Уље употребу у са распршивачем

Постоје различите врсте уља која користи у оба се распори. Постоје одређене разлике између мирисима који користи. Међутим , на Рид распори имају посебан мирис боца. Било какав Етарско уље се користи за електрични уређај. На крају, оба путеви су боље него да узмем предности ароматичног терапија. Пазари са онлине платформе. Одаберите поуздане Wеб локације да добије најбоље артикла у складу са вама одговара.