Дом > Новости > Садржај
Етарско уље сигурност водич
Jun 08, 2016


Тих фактора утиче на сигурност есенцијалних уља:


1 . хемијски састав уља: етерична уља, богат алдехyдес (ПР., цитронеллал, цитрал) и пхенолс (ПР., циннамиц алдехидне, еугенол) може узроковати одрати реакције


2 . квалитет Етарско уље издања: Прекомерна доза етеричних уља повећате вероватноћу неповољним одговором и отуда потреба за чисто, аутентични и оригинални етеричних уља је од највећег значаја.


3 . метода примене: етеричних уља може бити примењена на кожи (микродермални апликација), удахнуо, демонтира или пије на уста. Свака од ових метода има сигурност питања која треба узети у обзир.


4 . доза/разблаћивање ће се примијенити: Већина ароматерапија уља на основу мељавинама ће бити између 1 и 5% дилутионс, који се обично не представља сигурност забринутост.


5 . интегритет коже: оштећени, болесни или упаљене коже је проходна етеричним уљима и маја бити осетљивији на микродермални реакције. То је потенцијално опасно да ставим неразблажен етерична уља на трагу оштећени, болесни или упаљене коже. Под овим околностима може бити погоршала стање коже, а већа количина нафте него нормално ће бити апсорбована.


6 . старости клијента: бебе, тоддлерс и мала деца су осетљивији на потенцију од есенцијалних уља и сигурном дилутионс укључују, нека етерична уља једноставно треба избегавати за ову популацију. Многи етерична уља су прикладни за употребу на децу, али треба да буде Разблаћени носач уље игумана да користите. Неки производи Етарско уље предилутед садрже носач уље, као што је назначено на производу ознаке, а намењени су за директну апликацију на децу. Можете уринарни 1 – 2 капи етеричних уља на носач уљем и примени на ђонове његових стопала.


Неки савети за безбедно коришћење Етарско уље.


  • Немојте користити етерична уља интерно.

  • Не односе директно на коже; Увек уринарни уљем носач.

  • Стално изван дохвата деце.

  • Избегавај контакт са оцима и слузокоже.

  • Немојте користити цитрус уља пре излагања УВ светло.

  • Користите само чиста етерична уља; Избегавајте синтетичких мирисима.

  • Немојте користити етерична уља на бебе, деца, труднице, старије особе или они који имају озбиљне здравствене проблеме, без напредне медицинске студије.

  • Избегавајте дуже излагање без вентилације.

  • Складиштење етеричних уља и носилац уља како треба избегавати деградација и ранцидитy.