Како да одаберем најбоље Дифузер етеричних уља?
Jun 07, 2016

Пријатан мирис смиривање етерична уља су лако доступни свим корисницима. Ова мирисна и понекад терапеутски уља најчешће удаљене у собу по употреби наЕтарско уљедифузор. Распори се крећу од јефтин типови требало да се разиђу мирис да скупљиарома терапијамодели. Избор најбоље Дифузер зависи да ли своју планирану употребу естетске или терапеутски.

Љирење етерична уља у ваздух је популаран начин да освјежите собу, постави сам воље и прикрили непријатне мирисе. Постоји неколико типова распори за ову сврху. Вецина су довољно јефтино за тебе код један у свакој просторији своје куће. Многи од њих користите топлоте за топло уље и ослободи мирис. Лаган чај, мирис лопту и електрични грејаие за су добар избор ако желите дифузор за етерична уља у ове сврхе.


Светло Дифузер чај користи мале свећу испод посуду која садржи воду и уклапа се твој омиљени суштински уље. Као течност се загреје, мирис је објавио у ваздух. Овај дифузор Етарско уље је јефтин, али је отворени пламен ограничава користи у пракси. Морамо бити опрезни ако имате дом са љубимце, мале деце или неко користи кисеоник.

Грејаие за електричне уља су лако употребљиви распори. Они се могу користити са или без воде, зависно од тога колико си јак желите арома. Ови безбрижан јединице су једноставне и лаке за чишћење. Они су добра опција ако је отворени пламен доводе до проблема у вашем домаћинству.


Дифузор је одличан Етарско уље за употребу на малом простору лопта је на мирис. То је преносиви додатне компоненте, тако да може да се користи у циљу превазилажења јак мирис нигде нема електричну утичницу. Овај модел Нискобуџетна користи мирис јастучића који може да се Освежи када мирис почиње да умањим. То је сигурна алтернатива ако имате заузет домаћинства где неки други тип дифузор могао бити преврнуо случајно.

Етарско уље распори за терапеутску употребу се разликују од њихове собе-освећиваи рођаци. Лож уља терапијски разреда умањује њихове ефикасности, тако да ове распори ради без генерисања топлоте. Вентилатор распори и небулизерс су две врсте терапијских распори.


Распори вентилатор јави се различите величине који се може користити у великим или малим размацима. Мирис је објављен и распрљио у соби кад вентилатор дува преко блок натопљен етеричним уљима. Ако планирате да бисте се пребацивали између различити типови уља за ароматерапију, ти можеш то једноставно мењањем платформу за. Нема доступних батерије и додатне компоненте модела, прави ово је одличан дифузор за употребу на местима на којима постоји без струје.


Ако је на метиароматерапија третманје твој циљ, инхалацију је најбољи избор. Ово је најквалитетнија етерична уља Дифузер и најскупљи. То је способан да брзо пружање концентрирани износе од најбољих есенцијалних уља у ваздух. Комору за стакло прекривено је уљем и пумпу претвара у тецност у испарење. Ово није добар избор ако ти жеља потпуна тишина, јер пумпе могу бити буцно.