Дом > Новости > Садржај
Увођење Бестер Арома распори
Jun 07, 2016

Ми смо на дизајнер амп; Произвођач на ароматерапију распори.

Морамо носити велики капацитет дифузор (400мл, 500мл), УСБ арома дифузор (80мл, 100мл), материјал од стране ПП, АБС, дрво и Метал, добродошли ОЕМ.

Иновативан и модеран, Бестер опсег арома распори понуди најнапреднијих, ефикасан и ефективан начин са расипањем етеричним уљима. Такође нуде додатне здравствене предности за ионисер и ваздух га погледамо и свестраност за батерију.

Са распршивачемвибриравода молекуле које производе је фин, лаган терет, пару (уместо да користите топлоте) да се разиђу етеричних уља у ваздух. Користи напредну технологију ултразвучни, са додиром или притисните на дугме, нам распори ће вам помоћи претворити ваше окружење и здравље породице са лакоћом. Побољшање квалитета ваздуха, лепота, промовише спавања итд.

Поносни смо на самом начину израде наших производа. Нам распори имају своје патент. аутоматски прекидач слободан за када је ниво воде је низак. Ниско децибела, остварује се распори изузетно сигурном и породичном пријатељски, додајући додатни мир ума. Нема топлоте! Нема кондензације! Само лепа легура кул магле, арома и осветљење.

Нам дифузор Арома у широкој употреби код куће, хотела, ауто, тоалет, спа центар, салон љепоте и сл. То је паметна кућну или малу лепота опреме за свакога, леп поклон за изборЈ

Здраво , одаберите Бестер, одаберите бестер зивот!!!