Дом > Новости > Садржај
У њима гори нафта или електрични Етарско уље распори: Шта је боље и зашто?
Jun 08, 2016

Ароматерапија има више опција и постала врло популарна своје умањено ових дана. Има много начина са којим можете да се повежете са доброту природе. Један такав начин је кроз ароматерапију, а ипак, постоје етеричних уља које смо напунили доброта природе.

Они су издвојене из доба старе биље и грмље око света и препуно доброте која повећава чула и опушта ум и тело. Наумирује ефекте од есенцијалних уљаМогу ли сада бити имао корист кроз различите методе. Два популарна методама корист од ових ароматичних етеричних уља су тако што ћете у њима гори нафта и електрични распори. Пусти нас да упоредите оба ова метода и видим који је боље и зашто.

Шта је писач за уље / топлије?

Уљна лампа писач или је уље топлије је пехар који је Етарско уље на врху док доњи део тога има простора за даље писач као фитиљ или свецу лампу. Топлота од ватре испод иде до изнад дела, која је заузврат загрева и испарава Етарско уље и даје мирис. Док су у њима гори нафта врло ароматичног и ефикасан, имају и сметња.

У случају прекомерне врућине, они теже спалити или превише гори нафта изнад док разбијање молекула етеричних уља и отпуштајући видном испарења уместо да се предности на ароматерапију.Етарско уље писачиили грејаие за су веома популарна, јефтина, потребе без струје, а могу поставити било где да се ефикасно резултате. Они су природније у свом облику и арома у уље намаза равномерно у соби.

Које суЕлектрични Етарско уље распори?

Један електрични дифузор, очигледно, користи струју за конвертовање етеричних уља у маглу која онда се шири у соби то је смјештена. Мотор је постављен у Дифузер се понаша као инхалацију (што је један од типова електрични распори) што му помаже у емисија етеричних уља у ваздух.

То су ултразвучни распори који такође ради са струјом, али користи другацији механизам за конвертовање уље у маглу која диффусес у ваздух. Неки електрични дифузор има ефикасан за велике области дневну собу и може помоћи да се поцисти околина иДај за мирисне сисестављен је у собу. Све у свему, то је више еколошки пријатељске него писач за уље.

Стога , у зависности од употребе, електрични дифузор и уље писачи имају сопствене терапеутске предности и индустријама. У већини случајева раде једнако добро као и један од ароматерапију намирнице које имају да понуде. Међутим што се тиче сигурности и технологија, електрични уље распори су сигурније и напредније. Ово су посебно препоручујемо у домове где имате мању децу због својих сигурносна ставка.