Дом > Новости > Садржај
Неколико различитих врста дифузор
Jun 07, 2016

Уље распршивачем, познат и као ароматерапију распори, растера Етарско уље честица у ваздуху у облику микро добро магле честица уља, тако да њихова арома попуњава просторије или околину са природним мирисима за нафту без слабљење лековитим својствима уља у арома. Они су веома популарни ових дана, не само каопроизвод за пречишћавање ваздуха, али и као извор алтернативне медицинске третмане.

Предности коришћења распори

Популарност распори је у порасту. А зашто не? Међу многим предностима, чисти се и на реверу вирусе, бактерије и различите врсте патогене. Такође је познато да утиче на ваше расположење и замијенити те од стреса. Сјајан мирис куће за спавање и пробудити се, је виљња на врху! Док је можда ћете покушати да га купите сада, важно је да знате за различите типове распршивачем који су се тамо и како су се показали једни са другима.

Четири различите врсте распори

Инхалацију Дифузер, ултразвучни Дифузер, евапоративе Дифузер и топлоте Дифузер, чине четири различите врсте распори. За инхалацију и ултразвучни распори који се често користе, као топлоте и евапоративе распори сматрају се мање ефикасна у поређењу са тим.

Евапоративе распршивачем

Евапоративе Дифузер користи вентилатор за дисање кроз филтер где се ставља уље. Уље добија испарио и шири се кроз собу. Питање са евапоративе Дифузер је то светло и мање густа уља имају тенденцију да расипањем брже од тећа уља. Док ово добро ради у малом простору, у великој сали, губе њихова терапеутска својства. Евапоративе распршивачем, заједно са распршивачем топлоте, ретко користе се ових дана, док људи преферирају ултразвук и небулизинг распори више.

Распори топлоте

Ако желите дифузор направити собу мирисати, затим топлоте Дифузер ће бити изванредан избор, како функционише без креирања велику буку. Благи степен топлота активира жељене компоненте уља и топлоту помаже арома шири равномерно и ефикасно. Слично евапоративе распори, распори на топлоту могу изгубим и њихова терапеутска својства. Ману од топлоте распори је да пуно проблема може да оштети хемијске композиције етеричних уља. За разлику од других распршивачем, на топлоту распори немају могућност аутоматског гаси, тако да морају да се може искључити ако намеравате да остављате без надзора за знатну количину времена.

Распори за инхалацију

Инхалацију распори то искористити древних етеричних уља на сасвим нови ниво. Небулизерс се обично састоје из два дела. База има мотор, којим се етерична уља у ваздух док компоненту стакло на врху обрађује етеричним уљима.

Небулизерс имају предност над другим распори откад не користе воду. Етерична уља се растављен добро иестица и се распрљио по ваздуху, задржавајући њихова терапеутска својства. Друга предност за инхалацију распори је да они долазе са тајмере, тако да можете да поставите им то за докле год можете оставити их пребацио на преко ноћи, као што имају могућност да аутоматски угаси и желите да их користите.

Са таквим бенефицијама се обезбеђују, није изненађење да је на инхалацију распори су скупљи од других распори. Такодје користе се уља врло брзо у односу на друге распори, откад те боје које се налазе у компоненту која је директно повезана са Дифузер и да им се додаје без воде. Али ако је једноставност употребе и терапеутска вредност која си ти после, затим за инхалацију дифузор већом каматом оправдава себе.

Ултразвучни распори

Слична инхалацију распори, ултразвучна распори срусе етеричних уља која се демонтира широм у собу. Дакле , која је разлика између њих? Разлика је да је ултразвучни распори користе воду.Ултразвучни распори, назива се хумидифyинг распршивачем,користите електричне фреквенције, воду и мале вибрира диск да бисте променили етеричних уља у микро честице које се демонтира.Они могу користити и као овлаћиваи, као измаглица воде такође добија попрскао напоље, а ово ће бити јако корисно у сушним условима.

Ултразвучни распори су јефтинији од небулисинг распршивачем, и док постоје многе различите врсте из које можете одабрати, препоручљиво је да не користите цитрус етерична уља у оваквим распршивачем, као и делове можете добити кородирала.