Дом > Новости > Садржај
Шта је ароматерапија уље од лаванде?
Jun 08, 2016

Арома терапија лаванда уље је уље којим то добија се лаванда биљка са одређеним намером да ароматерапеутска сврхе. У мирисној уље лаванде се користи да помогне смири нерве, промовише мирну спавања и нервозе. Док неки уља ароматерапија може бити прилично скупо, ова врста нафте је радије приступачне. За највише ароматерапеутска апликације, само пар капи уља у воду су потребни, тако да боцу ове величине може да издржи особу доста дуго, чак и ако се користи на редовној бази.


Постоји безброј начина у којој ароматерапија може користити уље лаванде. Један од најпопуларнијих ове врсте уља је у разне производе. Разне производе су производи попут лосиона, балмс и моистуризерс које хидрирати и умирити кожу. Утрљава у емолијенс у кожу је, само по себи, опуштање акт. Не то је начин да се хидрира кожу само такође функционише као брзи масажа.


Лаванда, у малим дозама, као и у разводњеном облику, је сигурна за употребу на кожи. Из тог разлога, он се често додаје разних врста купање производе, укључујући и хидратацију. Идеја је да се узимањем да се истусирас или купање и користите производ са уљем од лаванде ароматерапију, ублажавање купање искуство ће бити побољшане. Производи који су направљени са ароматерапију лавандом уља као што су купке и гелови за туширање може да се користи приликом купања и хидратацију може се применити на кожи убрзо након тога кад се кожа је и даље мекан и топао из воде.


Лаванда ароматерапија уља се могу користити и од стране загрејано у дифузор за керамику или стакло. Ово је одличан начин да напуните просторију са мирисом лаванде и поставите опуштање расположење. Многи људи мисле да је то опуштање начин да смањи на крају дуге или стресан дан, или било какав дан по том питању. Многи људи пронаћи обред паљења мале свецу који одговара под Дифузер Одмаражемо. Постоје и свеце који се израђују уљем ароматерапију лаванда упадале право у восак тако да попуне у собу са мирисом уље док пеку.